Khamis, 3 Mei 2012

Busy VS Sibuk

Assalamualaikum...

Dear readers, sorry sangat-sangat sebab dah lame x update blog nih. Sangat sibuk, dan juga mungkin disebabkan kekurangan idea untuk menghapdate segala isu semasa yang berlaku. Dan nampaknya saya perlu lebih banyak membaca untuk berkongsi segala ilmu dengan anda semua. Ohhh tidak!! Sungguh skema cara susunan ayat daku. Maafkan..(-.-")

Ok tapi xde ape..

Oh ya semua, yang terbaru sekarang..Saya ada buat bisnes online!! Online sahaja okey, xdop nak wat kedai secara realiti ke ape, juz online n buat di facebook dan juga kat blog. Untuk blog, korang leh tengok kat blog saya 1 lagi. Lupe pulak address die ape. Korang carilah sendiri..hahaha, Jahat!

Bisnes ape Cik Hidayah nyeee??

Ok, now saya buat bisnes jubah, jubah sekarang ni dah haptudate dah..amatlah cantik, sampai geram saya dibuatnya. Rasa xnak jual kat orang. Rasa nak beli n pakai sendiri. Kedekut punye pasal. He he he
Bukan jubah je ye..ade lagi, kain pasang, maxi dress, jam tangan, buku dan sebagainya..nanti korang tengok kat page fesbuk saya. Dan korang tengoklah ape yang ade ye. Nak citer panjang-panjang takut korang x paham pulak. Then, dah jadi aktiviti harian saya kat rumah. Setiap petang, kitorang akan ke kebun, kebun ke?? Tak jugak laaa, tapak nursery ayah saya, untuk tengok segala pokok sawit dan juga pokok getah yang memerlukan kasih sayang tu. My father buat bisnes tanaman sawit n getah. So, kalu ada anda-anda semua yang berminat. Korang boleh roger-roger ye. Takde hal punye..


** Kolam ikan yang xdop ikan**

Setakat sebulan lebih cuti ni, yang tu je la saya dah buat..Bisnes n tolong parents kat uma. Kerja?? Oh tidak, asalnya memang dah plan nak keje, tapi ayah x bagi. Risau mungkin. Yela, dah lame sangat terpisah jauh ngan family. Sementara nak sambung belajar ni, elokklah kirenye duk rumah kan. Semai budi untuk mak ayah..Kate nak jadi anak yang baik lagi solehah..ngeh ngeh ngeh..


** Ikan ohhh ikan, maila makan umpan katakku**

Nice kan gaya tengah memancing. Helo! memang tengah memnacing tau, tapi dak ler pakai joran. Ini stail anak dara punye, pakai batang kayu sahaja. Ho ho ho



** Safety shoes mase praktikal**

keh keh keh! kasut mase praktikal, xkan nak letak saje kat umah kan. Oleh itu, haruslah diguna semula. Untuk melakukan kerja-kerja kebajikan di kebun. Dah x macam kasut dah. Selut sana sini..(^_^)

Dats all for today..terima kasih..:)

Oh ya, malam ni kalu xde aral. Saya update lagi..:)



Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️