Sabtu, 10 Mac 2012

Maxi Dress Shopping Online

Assalamualaikum, Hello sume, ini hari.. wa mau kasi tunjuk sama kamu sume wahai wanita diseluruh dunia, terutamanya kepada mereka yang amat meminati MAXI DRESS!! yeahh, maxi dress lahh!

Kali ni, saya nak ajak korang sume wahai wanita untuk terjah blogshop online ni! banyak maxi dress yang cantik sangat-sangat tauuu...(giler punye eksaited!) ^^

Saya pun minat jugak maxi dress, cume kalu nak pakai tu, macam malu sikit lah..hihihihi

Baeklah, xmoo cakap banyak..jom layannnzzzz~

-----------------------------------------------------


Maxi dress die boleh tahan cantik, harga pon agak murah jugak..
korang try la terjah untuk lebih banyak information yaaa!

-----------------------------------------------------------

Next is,



Korang pernah dengar kan blogshop nih..
Ari tuh ade order maxidress kat sini, tapi mase nak wat payment die tu, banyak p;ulak procedure kene buat..
So, terus cancel xnak order dah..



Ni antara koleksi yang ada di Pop Look la..
ape pun, korang try tengok dulu..
manetau ade yang berkenan di hati..kan kan kan

-------------------------------------------------------
Seterusnya...


Tapi, ni saya bagi link facebook untuk shop ni je la..
Btw, die punye servis n produk memang sangat bagus..
Ari ni buat payment, luse insya Allah boleh dapat dah..
dan saya p;un ade order 1 maxidress dari blogshop nih..
bawah ni pilihan saya..
and i GOT it!! yeahhh.




N yang saya punye warne maroon..bukan itam seperti diatas,
design masih same, cume warne je laen..
Free size, cume agak besar n labuh pada saya..

Maybe saya x cukup tinggi (160cm)
and x cukup gemokk ^^
Rasenye baju ni kene alter sikit, supaya saya boleh pakai..

----------------------------------------------------------

Selamat membeli belah yaa...^^

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️