Sabtu, 19 November 2011

SPM....Oh PMR....!

Semasa artikel ni dibuat...saya masih sedang mencari link or website untuk koleksi soalan percubaan SPM and PMR untuk tahun 2011 ni..cari punye cari..dapat lah yang ni.....website BANK SOALAN SPM hehehehhe...
Tapi... ni untuk soalan SPM je okey...saya download sume 9 subjek SPM yang adik bawah saya ni ambik untuk SPM next year..excited???!! eh, xdelaa...! nanti saya dah nak praktikal selama 4 bulan..dah la jauh beno praktikal nya..ke Kuala Lipis nuuuu..nanti kalu I p praktikal..sape nak tengokkan adek kesayangan I yang duorang tu..sorang dah nak SPM, yang sorang lagi nak PMR lak..dorang tu dah la kaya dengan vitamin 'M' macam kakaknye yang sorang ni ha..korang tau x vitamin 'M' tu ape? itu kata nama 'khas' bagi..

* M.A.L.A.S *

So, bile den dah tunjuk kat dorang soalan yang den dah print ni..dorang nampak cam eksaited je nak jawap..okey, no hal punyee!! ni pon semua untuk masa depan dorang jugak kan..I kan akak yang sangat bertanggungjawab terhadap adiknye...(euww..pasannn)

huh!! moga-moga dengan soalan yang den cari nih..sedikit sebanyak dapat membantu dorang lah sepanjang ketiadaan den ni ha..kang den dah habih bolaja bulan 4 ni..den tibai la dorang seko-seko kalu dorang maleh nak bolaja..Sokiannn..


**Good Luck ye adik-adik yang amik SPM tahun ni..nanti dah dapat result..masuklah UniMAP okey....

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️