Isnin, 14 November 2011

Result exam dah kuaa...

Semalam...bangun je pagi-pagi, member anta mesej..nak bagitau result exam untuk semester lepas dah kua..huh! ni yang x best ni..bukan x best ape..sebab nak online 1 hal, dah la pakai broadband topup je ni, pastu kalu nak pakai sms lak, mau kene sehengget bayo nye..dah la xdek kedit..ade RM0.** sen je ni (malu nak bagitau..hahaha) tapi member tu dah ceroboh i punye portal n terus die bgtau result i dapat bape..by the way.. Alhamdulillah, masih mengekalkan status anugerah dekan untuk kali ke-3..syukur-syukur...

Tapi kan, still x puas ati dengan pngk nye..apehhal la naik sikit je?! sepatutnye kene naik banyak la..eeeeeii..menciiii!! i pon cakap la pasal ketidakpuashatian ni kat member yang ceroboh i nye portal tu..katenye.."Bersyukurlah dapat pointer macam tu, orang lain lagi teruk tau dari awak......" huhuh

Bile bace baliik mesej member tu, baru la insaf sikit...ye x ye jugak kan..aku ni dah kire okey la dapat result macam ni..tapi x reti nak bersyukur..orang lain yang dapat below 3.00 pun masih bersyukur..ni aku lakk..huhuh..Terima Kasih Ahmad Mustaqim..(kalu die bace entri ni)

"Ya Allah..Alhamdulillah kerana Engkau masih mengurniakan kejayaan ini padaku.." seruku dalam hati.

xpe..next time buat lagi yang terbaek okey!!



u can do it! trust ur self..

Semoga saya akan menjadi lebih bersemangat esok...yeayyh!

_____________________________________________________________________

**Tahniah kepada kawan-kawan saya di UniMAP yang dapat result cemerlang..^^

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️