Jumaat, 30 Mei 2014

JOB DI RUMAH : Jana Pendapatan RM500.00 Seminggu!!

Assalamualaikum...

Sekian lama iolls x update blog ni kan. Setahun dah kot. Oh yaa.. iolls nak inform uolls yang iolss dah kahwin nokk.. Maaf lah x inform korang semua sebab internet xde kat rumah, so nak update pun mene tunggu masa yang sesuai. Sorry ye...

So dipendekkanc erita, i dah stop study kat perlis, and sekarang ni i tengah bekerja dekat company yang buat financial investment. Investment ape tu?? Ha ha ha, kalau nak tau nanti kite chat ok. By the way, sekarang ni i nak cerita kat korang pasal satu website yang offer job online kepada korang. Job online senang jeeeeeee.... korang x perlu susah payah nak jual barang ke ape. Korang pernah dengar Job Di Rumah x ??

Kalau nak tahu lebih lanjut. Korang cuba baca link bawah ni...

JANA PENDAPATAN RM500-RM1000 SEMINGGU DARI RUMAH TANPA MODAL!!!

Next time cerita lain ok. I ade keje nak setelkan jap. Baiiiii.

3 ulasan :

  1. wah.. dahsyat tu.. boleh dapat RM500 seminggu.. boleh lah ajar..

    BalasPadam
  2. I am a private loan lender which have all take to be a genuine lender i give out the best loan to my client at a very convenient rate.The interest rate of this loan is 3%.i give out loan to public and private individuals.the maximum amount i give out in this loan is $1,000,000.00 USD why the minimum amount i give out is 5000.for more information

    Your Full Details:
    Full Name :………
    Country :………….
    state:………….
    Sex :………….
    Address............
    Tel :………….
    Occupation :……..
    Amount Required :…………
    Purpose of the Loan :……..
    Loan Duration :…………
    Phone Number :………
    Mobile Number: +919910768937
    Contact Email osmanloanserves@gmail.com

    BalasPadam

  3. I am a private loan lender which have all take to be a genuine lender i give out the best loan to my client at a very convenient rate.The interest rate of this loan is 3%.i give out loan to public and private individuals.the maximum amount i give out in this loan is $1,000,000.00 USD why the minimum amount i give out is 5000.for more information

    Your Full Details:
    Full Name :………
    Country :………….
    state:………….
    Sex :………….
    Address............
    Tel :………….
    Occupation :……..
    Amount Required :…………
    Purpose of the Loan :……..
    Loan Duration :…………
    Phone Number :………
    Mobile Number: +919910768937
    Contact Email osmanloanserves@gmail.com

    BalasPadam

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️