Rabu, 16 Januari 2013

Semester Break

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, cuti smester dah bermula. huhuhu, suke suke suke, yela kan selama 2 minggu menghadapi final. akhirnya, berjaya jugak hadapi semua tu dengannnnnnnnnn..tidaklah terlalu cemerlang. mihihihihiiii.. subjek sem ni agak susahla, huhu. apa pun, doakan yangterbaik ye untuk saya. kalau x dapat 3.00 pointer pun, at least dapat 3.50 above jadilah. hamikk..

By the way, cuti dah bermula. and sekarang saya dah ada dirumah, baru je dua hari. dah rasa bosan yang teramat. sekarang ni pun x tau nak buat apa. rasa macam nak kerja, tapi pikir balik. i think no need kot. yela, family dirumah memerlukan saya untuk melakukan kerja-kerja dirumah. agaknya lah. (-.-)

So, ucapan saya untuk mereka yang bercuti macam saya juga esspecially student like me! haha, selamat bercuti. dan habiskanlah masa cuti anda dengan aktiviti yang berfaedah dan meransang minda yeaa. sayang uolls. babaiiiiii.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️