Khamis, 24 Januari 2013

Online Shop : Eljameela Boutique

Assalamualaikum.

Today is thursday. Selamat petang semua. Iolls di terengganu sedang kesejukan sebab cuaca hujan diluar. dah seminggu jugakla since balik bercuti minggu lepas. Ingatkan cuti sem ni dapatlah nak berjalan-jalan mencari ketenangan. Tapi, hujan pulak. oleh itu marilah menjadi anak dara yang baik dengan menolong emak dirumah. Sekian.

Ok. rasenye korang sedia maklum yang iolls ade online shope kan. tau tak ? kalu tak tau. boleh tengok di sini Hidayah's Collection . lately memang jarang update even banyak sangat catalog yang supplier emelkan. Yela, nak edit-edit pic tu lagi. Iolls malas . huii. Tadi saya ada terjah satu online shope ni. Uwahhhhh habaq hang, baju comelss yang amat. Kalu jubah tu macam-macam gaya. serba serbi jenis jubah ada dia jual, bukan jubah je tudung, cardigan, seluar, skirt, maxi dress, baju kurung. senang cerita pakaian perempuan la. Harga pun menarik. Jom terjah Eljameela Boutique !

Tudung


Jubah

See. uolls tengok cantik tak. Ini baru sikit tau. ada lagi banyak lagi koleksi yang korang boleh tengok. Terutamanya kepada muslimah kat luar sana yang sentiasa nak fesyen yang up to date tapi still menutup aurat. dan saya cadangkan anda singgahlah ke online shope ini ya.

p/s : Menutup aurat itu wajib. Tiada bantahan.

1 ulasan :

  1. hye dear.. done follow u. :) have a nice day.. n nice to meet u ya..

    BalasPadam

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️