Sabtu, 16 Jun 2012

Selamat Datang Ke Blog Baru

Assalamualaikum..hai readers sume (muqaddimah yang selalu dibuat bile post entri. sekiann)

Korang buat ape sekarang ni? Selain daripada berblog?? Hahaha, xpelah. korang jawap sendirilah ye. Ok, hari ni saya nak memperkenalkan kepada anda semua blog baru saya..Yeayyyy! tapi ini blog untuk urusan jual beli sahaja. tiada entri mengarut-ngarut akan di pos pada blog ni. Kirenye kalu nak order ke ape. boleh la nak order terus kat sini. Kot-kot lah saya x dpt nak reply sms dari korang kan.

Korang boleh tengok " Hubungi Kami " tu untuk contact ke saya terus. Ada 2 contact number kat situ. Then korang boleh sms untuk sebarang pertanyaan ok. Tapi untuk bisnes je. Tamo ngorat-ngorat..^^ nanti mak marah..hihihi

Blog ni masih dalam pembikinan. Tapi xde masalah if korang nak tengok-tengok kan koleksi jualan saya sekarang ni. Banyak lagi x update tu. Kang kalu dah update, hahaha, rambang lah mate korang nak nengok. Saya yang owner ni pun geram tengok baju cantik-cantik ni.


First of oll, thankies to Syafiq Ajis..(aku promote hang) My designer untuk blog jualan ni..hohoh, kesian semalam duk suh die ubah sana sini.. takpe-takpe. Aku hargai jasa baik ko..hohoh, if kalu korang nak suh die design untuk blog korang ke kan. boleh suh die ni, mintak je cemane rupe. Insya Allah, terbaik n pasti puas ati punye..Sila visit blog beliau disini ya..banyak info dalam blog die nih..

Ok, sorry, saya memang banyak cerita sini. Jom terjah " Hidayah's Collection" NOW!!!!!!!




hewhewhew, rase malu pulak nak promot blog..ni baru permulaan. Insya Allah nanti blog tu akan diupgrade sikit-sikit. Saya pun masih belajar lagi nak edit blog ni.

By the way.. Hidayah Collection juga ada fanpage fesbuk ya..Ini dia..Hidayah's Collection fan page. Kat sini pun lagi banyak pilihan untuk korang pilih. if nak order, boleh komen je pada setiap pic tu ok. Sekarang ni macam bias lak kan sebab koleksi  pakaian wanita lebih banyak dari pakaian wanita. Sebab wanita kan suke shopping ^^.

Betol tak wanitaaaaaa?

Kalu ade pakaian lelaki pun, agak "murah" sikit. saya pun dah cuba untuk kurangkan harga. Tapi, sampai takat tu je lah yang saya boleh diskaun kan. Lagi banyak korang beli. Lagi banyak diskaun..^^

Ok lah..xnak cakap banyak, perut dah lapar x isi dari pagi. Busy sebab jumpe customer untuk COD foot patch..(ape tu?) Ok, korang boleh tengok kat fanpage Hidayah Collection untuk tengok barangan ni ok. Sume saya dah letak kat situ.

Nak makan jap. Out!

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️