Sabtu, 16 Jun 2012

Peluang Berniaga Bersama Saya...

Assalamualaikum..

Seperti yang korang tahu..saya ada buat bisnes kan. Secara online sahaja bisnes ni. Xde kedai pun, sebab kedai xde nak disewa. lagipun baru je mula bisnes. xkan lah dah nak bukak kedai kan. Insya Allah within 2 years from now. i will..hihihih, Ameeeen..

Ok kembali pada tajuk. Saya sedang mengalu-alukan kepada pelajar ataupun suri suramah yang mahu bekerja secara FULL TIME atau PART TIME untuk menjadi agen saya. AGEN ape??? bukan agen pelanconga..tapiiiiii, agen jualan lah sayang.. x kisah lah lelaki atau perempuan. hihihi, Saya ada jual baju, jubah, maxi dress, pakaian baby, pakaian muslimah, pakaian lelaki, couple tee untuk anda semua. Yuran adalah percuma... sesiapa yang berminat boleh emelkan kepada saya di (hidayahmunirah91@yahoo.com)

Semasa nak emel tu. wat kat tajuk tu " DROPSHIP"

Oke!! nanti barulah saya tahu anda nak jadi dropship saya. kan mudah macam tu. senang sikit nak berurusan dengan anda. nanti disitu saya akan bersoal jawap dengan anda ye. ape yang anda nak tahu mengenai agen dropship ni. i will explain all to u ollllll..dun wury, saya nak tolong anda berniaga. saya pun student juga dan berniaga untuk dapatkan side income tanpa perlu mintak duit kat mak n ayah lagi..hihihih.

Jangan malu bertanya ye..

Saya bukan xnak cerita kat sini. tapi, masa x mengizinkan. ada lagi kerja yang perlu diselesaikan. Insya Allah, kalu ade masa. nanti sy bgtau yang lebihnye ye..:)

Sebelum itu. Sila like page saya di Fb...Selamat berurusniaga..^^



------------------------------------------

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️