Khamis, 3 Mei 2012

Keseronokan Dapat Kad Kahwin

Assalamualaikum..

Saya dah cakap kan entri yang lepas bahawasanya saya nak update blog malam nihh, kan? kan? Ok, mengikut pada tajuk cerita di atas, sememangnya saya nak beritahu pada anda-anda semua bahawa..


SAYA DAPAT KAD JEMPUTAN KAHWINNN!!!!!

Oh, amatlah teruja, mesti korang pikiaq.

"Eh! budak ni excited macam x pernah dapat kad kahwin ke hape?"

or

"Hekeleh, kad kahwin je pun, tu belum lagi hang yang kahwin, silap-silap melompat sebab hepi sangat"

Ha Ha Ha. biarlah, ini kali ke-2 tau dapat kad undangan kahwin atas nama saya sendiri. Bukan x pernah dapat, pernah je, cume kalu dapat pun, atas nama mak or ayah. or " Encik Taufik Sekeluargaa" gitu. Kali ni dapat atas nama persendirian kan. Haruslah hepi..^_^

Hah! kad sape??

Oh ye, lupe nak citer. kad ni adalah kad dari staf yang bekerja kat tempat saya praktikal dulu. Masa semester 6 ari tu. Ha ha, beliau bernama Zuraida binti Awang Omar dan pasangannya Ahmad Aswad bin Mahaidin. Tahniah!! kak ida. Akhirnya sampai jugak masanya kak ida nak kahwin. But, bukan sekarang ye. lebih kurang sebulan dari sekarang. 2hb 6 nanti. Insya Allah. Semoga perjalanan majlis penuh barakah.

Majlis sebelah pihak perempuan di Kelantan, while pihak lelaki kat Perak pula. Tapi, saya dapat attend untuk belah perempuan je. Yela saya pun duk ganu, xdop lah jauh sangat nak pergi. Kalu xde aral, jumpelah disana yaa..Insya Allah..

Seronok pulak dapat kad kahwin, ni orang nak kahwin. Bila pulak saya nak kahwin ni? (gatal!!)
Ok, abaikan. Go! kene fokus pada study dulu. lambat lagi nak pikiaq pasal nih..(^_^)

Ok now, saya nak tunjuk kad yang saya dapat, design die amatlah comel..serius! rasa nak ciplak dis idea bile saya kahwin nanti..muahahahah..

Ok, jom tengok..eh, tapi ni side untuk perempuan je tau. yang belah laki pon same je. cume malas nak amik pic, malam-malam gini. kamera pon dah malap je.



** Zuraida & Aswad*
-cover depan-


** Hidayah Munirah ^_^**
- tis card for me!-


** Song**
-terukir dibintang, dari pihak perempuan-

-------------------------------------------------------

Serius, sangat comel..ada lagu lagi tau, dari belah perempuan, lagu tajuk "Terukir di Bintang" by Yuna. Belah laki pulak lagu ape tah.. tapi, lagu tu sangat mendalam maksudnye..Kalu lah lagu tu ade orang bagi kat saya. Saya berani cakap, SAYA AKAN MENANGIS! yep, saya akan nangis..

ni lagu dari pihak lelaki...

"Berakhir sudah pencarian cintaku..Jiwa ini tak lagi sepi..Hati ini telah ada yang miliki,Tiba diriku dipenghujung mancari cinta,Diri ini tak lagi sepi,Kini aku tak sendiri,Aku akan menikahimu,Aku akan menjagamu,Ku kan selalu disisimu seumur hidupku,Aku akan menyayangimu,Ku kan setia kepadamu,Ku kan selalu disisimu seumur hidupku.."

sweetkan..^_^

Untunglah..^_^

Jumpe lagi nanti..




Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️