Ahad, 27 Mei 2012

I'm 21 Now!

Bismillahirrahmanirrahim..


Assalamualaikum warahmatullah..

Alhamdulillah ya Allah kerana berikan kesempatan padaku untuk meneruskan hidup sehingga kini. Syukur. Semoga aku menjadi lebih tabah untuk menghadapi hidup ini sehingga aku kembali padaMu. Amin..

Hai semua!! Selamat malam. hehehe. Hari ni hepi sangat. maklumlah besday girl kan. Now, saya dah berumur 21 tahun!!!

HAPPY BIRTHDAY! SELAMAT HARI JADI! SANAH HELWAH!!!

Wah, wah. Terima kasih kepada semua yang wish birthday kepada saya, walaupun saya dah edit kat timeline fesbuk saya supaya xde sape boleh post even birthday sekalipun. Bukan saje nak elak. Tapi, biarlah kan. X mengharapkan ucapan pun dari anda. Saya hanya harapkan doa dari anda semua sahabat saya. Doakan kebaikan kepada saya. Itu je. yang lain tu x perlu pun kan..^_^

Terima kasih semua..

Malam ni macam tak de idea sangat untuk update blog. maaf ye. Tadi pun, family wat surprise kek lak. Adoi, saya pun x harapkan kek birthday tu. hahaha, tapi kalu dorang dah buat. terime je lah kan. tak kan nak pulangkan balik kek tu. hehe. kek simple je, tapi bermakna tau. tengok ni..


**Kek terbalik! **

Maaf. x taulah kenapa kek jadi terbalik.rasenye dah edit tadi.

-----------------------------------------------------

Hahaha, simple kan. Comel ~

Oklah, esok insya Allah, saya nak ceritakan pengalaman sempena dewasa nih (dewasalah sgt). Ape yang saya dah lalui sepanjang 21 tahun ni. Kejayaan dan Kedukaan yang pernah saya alami. Semuanya saya dah lalui. kecuali kahwin. hahaha.

Ok lah, esok citer lain yep.. ^_^

Thank u!



Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️