Khamis, 5 April 2012

Gambar Masa Muda

Assalamualaikum..haluu~

Ok, Alhamdulillah, report untuk 'LI' dah dihantar, syukur. Asalah jugak yang salah format, tapi yang x bestnye, cover depan pon dah salah format. huiii, ape pun x boleh. Ok, tapi xpe. Now, saya duk sibuk masih membetulkan log book saya. Nak update sikit pape yang patut, maklumlah mase praktikal dulu saya ni kurang rajin sikit. Bukan malas oke! Tapi, kurang rajin je.hukhukhuk.

Sementara tengah duk wat log book n slide untuk present esok, tibe-tibe saya terpandang kad matrik saya mase belajat di UniMAP. hohoh, amatlah teruje melihat gambat tersebut. cute! hahahahaha, xde orang puji kan, so kenelah puji diri sendiri..T_T

Muke mase tahun 1, haruslah suci. Bile tengok lame-lame rase nak gelak pulak. lawak. hahaha, tapi sekrang dah matang sikit. Korang mesti nak tengok kan camner muke saya kan???? Ok lah, meh nak tunjuk.

Amaran : "SILA JANGAN GELAK! PUJI XPE ^^"



** Inilah muke suciku..**

--------------------------------------------

Suci kan? Sangat murni dan ikhlas je muke bile orang amik gamborr..haishhh. Baiklah tu je nak bagitau..huhuh

Esok saya ade presentation untuk LI ari tuh..pukul 830am. Doakan ye..Terime kasih. ^^

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️