Jumaat, 13 April 2012

Encik Hamster

Tadi duk blogwalking kejap..tibe-tibe jumpe pulak "Hamster". Ha Ha Ha. bukan hamster betol, tapi tipu je nih. Ni hamster untuk letak kat blog. Widget bloglah, korang pernah tengok kan, kalu korang p blogwalking kat blog orang lain. ade perasan tak kolam ikan. korang juz klik je kat kolam tu, nanti akan kua makanan die untuk bagi kat ikan tu makannn. kan kan kan.

Tapi yang ini bukan ikan, tapi yang ini hamster. Memandangkan saya sangat suke kat haiwan kecik berbulu macam nih. Oleh itu, haruslah saya letak widget ni dalam blog. Cumel sangat bile tengok die makan n wat senaman kat tempat pusing-pusing tuh. Ape name tahh! aahaha.

Kalu korang bace entri nih. Jangan lupe kasi makan ye sama saya punye itu hamster. Nak tengok kalu die makan banyak boleh gemuk x. Mane la tau kot-kot boleh gemuk kan. Kite try je dulu. ^^


** Encik Hamster **

-------------------------------------------------

Ok baik, inilah gambar hamster saya. Ha Ha Ha, bukan hamster betol, hamster dalam maya je. Saya x bela hamster, tapi saya bela tikus..wiiiii ^^ . Tikus putih..hohoh

Btw, kalu korang bagi makan banyak sangat. nanti hamster ni akan stop jap. stop sebab nak minum air, tercekik mek oiiii. Tapi, dok le sampai mati hamster ni. dun wury.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️