Khamis, 29 Mac 2012

Rilex + Rehat

Ok tadi saya ade post kast post bahawasanya saya mahu pergi 'fishing'.

Tahukah anda apakah itu fishing?

fishing itu ialah MEMANCING! lah..hahahaha. ok x lawak . =.='

baeklah, tadi sebenarnya, saya bawak mak saya pergi kebun kitorang. kebun nih bukan sebarang kebun okeh, ini kebun baek punyaaaa!

sawit ada, getah adaa, awek ada, ikan pun ada sama..hohoh

malas cakap banyak, korang tengok je la sekitar kebun ni ye. enjoyy ~



** kolam ikan, tapi belum ada ikan lagi.**


** anak pokok sawit, mau order? silakan..**


** ini pulak pokok getah, mau order pun sila bagi tau ye**


** my cousin 2 orang, n my youngest sister**
giginye sangatlah besar...rorr


wallaaaa, ini adalah saya..n duorang adik saya..^^

--------------------------------------------------
sorry because there's no my parents picture, bcoz gambar yg kurang sesuai untuk tatapan umum..hohoh

Btw, sekurang-kurangnya tadi..dah amik oksigen baru, kua oksigen lama. hihih. So, ini malam wa boleh sambung wa punye report la..Gud luck for me! sebab xde orang nak wish. so, i wish sendiri la..

Assalamualaikum..

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️