Jumaat, 30 Mac 2012

No sleep, No tired

Malam ni saya x tidur lagi, bukan kerana mata mengantuk , jauh sekali untuk menonton tv dimalam bute sebegini. huh!

Tapi disebabkan ini..


** Secawan kopi pahit **

------------------------------------

Amaran :

Sila abaikan spek dan mouse pad yang berwarna pink itu, biasalah . wanita . .
hahaha!
Sila fokuskan pada secawan kopi itu. hari tu saya buat kopi jugak, terlebih gula. Mak aihhh, very manis la wa cakap.. tapi, ini hari. gula kurang maa, kopi pulak banyak. pahit sangatt!! Oleh yang demikian..saya terus x tidur lagi, disaat ini, di waktu ini...^^

Ok, its okey.. x mengapa!

sebab saya memang ade kerja yang perlu untum diselesaikan.. memandangkan report hampir siap..(huyeahh). Dan juga saya x kemas barang lagi untuk travel esok. ceh! travel konon. Esok nak balik perlis lah. Hadiri finishing school. kate dah habis belajar. Tapi, insya Allah. kalu xde aral ke ape. saya akan sambung belajar bulan 9 nih..^^

Ok, abaikan.. xpe, yang penting sekarang..fokus untuk sekarang..dan untuk hari ini. Rancang masa anda, buat yang terbaik okey. Report ni pun saya nak buat yang terbaik, supaya dapat keputusan yang baik, dapat kerja yang baik. Insya Allah. Semoga dipermudahkan..amin..

Doakan saya ye..^^

saya mahu kongsi satu firman Allah..insya Allah..

"Jika Allah menolong kamu mencapai kemenangan maka tidak ada sesiapa pun yang akan dapat mengalahkan kamu; dan jika Ia mengalahkan kamu, maka siapakah yang akan dapat menolong kamu sesudah Allah (menetapkan yang demikian)? Dan (ingatlah), kepada Allah jualah hendaknya orang-orang yang beriman itu berserah diri."


Surah al-Imran, ayat 160
----------------------------------------
insya Allah..
''Usaha tangga kejayaan"

mood : masih menyiapkan report..^^

1 ulasan :

  1. wat air pon fail...cmne nk kawen nih?...hahaha

    BalasPadam

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️