Rabu, 28 Mac 2012

Masa kecederaan

Assalamualaikum..

ok, sekarang saya pun dah habis berpraktikal..dah nak masuk seminggu dah habisnye. Ape yang saya boleh cakap. Saya rindu dekat mereka sume!!!! Serius! kadang-kadang saya x suka perasaan rindu itu wujud. Tapi, xpe. rindu tu kan anugerah dari Allah. itu menandakan bahawa Dia xnak kita lupa pada saudara-saudara kita. It's ok, xmengapa.

Ok! macam biasa, lepas habis berpraktikal, haruslah ade laporannya. Tapi, the problem is ..

REPORT SAYA TAK SIAP LAGIII!!!!!!

Ya Allah..awatlah daku malas sangat nih..uuuuuuu T_T

Banyak gilerr info nak kene masukkan dalam report nih. Pastu, kitorang pun x pasti guideline yang sebenarnye macam mana. Bile bukak fesbuk. member lain masing-masing bertanya macam mana format yang sebenarnya. Huh! saya dapat banyangkan kekalutan tu nanti masa hari presentation. Ya Allah, semoga urusan dipermudahkan. Aminn..

Now, report dalam 70% dah siap, Syukur Alhamdulillah .. ^^

insya Allah, kalu xde aral melintang .. hari sabtu malam bersamaan dengan 31hb 03 2012 . Saya akan bertolak ke perlis untuk seminggu. Yang pasti memang seminggu la. Lepastu, coursemate nak buat vacation ke langkawi pulak. I'm not sure jadi ke tak. Semoga dipermudahkan. Insya Allah.

Ok baeklah .. stop dulu. Insya Allah . lepas habis diploma nih , saya akan kembali berblogging. tak salah kan jana pendapatan .

Nak siapkan report nih dulu .. sikit je lagi.. Kbai!

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️