Jumaat, 30 Mac 2012

It Less Than 12 Hours

Ok baiklah..ini mungkin entri terakhir untuk hari ini. dan mungkin jugak entri yang terakhir untuk minggu ini. insya Allah, kalu ada masa dan tenaga. saya akan update blog ya..^^

It Less Than 12 Hours..

Saya akan kembali ke Perlis, tibe-tibe rase sempit dada. rasa sebakk! rasa macam x suke sangat. tapi, at the same time, rase nak suke sebab nak balik Pelrlis. Tapi, bukanlah lame pun nak balik. juz for a week only. I think la..x pasti la kot-kot ade rancangan lain. Wallahualam..

Ok, i hope your doa.. Doakan semoga saya selamat pergi dan pulang dengan selamat.insya Allah..

Malam ni saya naik bas pukul 8.00pm. insya Allah kalu tiada masalah. naik bas Tasek Kenyir Ekspress. dan mungkin akan sampai di Kuala Perlis, pagi esok..

Apa yang saya tahu, sahabat saya menanti di Kuala Terengganu malam nih, classmate..wew hepi, mesti dapat borak-borak lame nih. tapi, beliau adalah lelaki..-.-''

------------------------------------------------

Btw, saya nak share something ngan readers sume..

Dari Abu Darda ra bahwa Rasulullah saw bersabda :Mahukah kamu akan ku khabarkan akan suatu amal kebajikan yang paling baik bagi kamu, paling meningkatkan kedudukan kamu,paling disenangi oleh TuhanMu, bahkan lebih baik dari menafkahkan emas dan perak dan lebih mulia daripada perang dengan musuh-musuh kamu, baik ketika kamu kalah atau ketika kamu menang? Jawab mereka : Mahu, wahai Rasulullah. Sabda beliau: Berzikirlah kepada Allah sebanyak-banyaknya.
(HR, Muslim,Tirmidzi,Ibnu Majah.)

-----------------------------------------

Now, saya xde mood nak setelkan report, baju pun x kemas lagi.Ouh, menci!!
Ok, sambung kemudian..daa. 

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️