Khamis, 16 Februari 2012

10 Blog Pilihan Saya..

Assalamualaikum..
sorry lame x update blog..sebab malas!! hehehe...

Baiklah, hari ni saya nak senaraikan blogs yang saya suka lawati tiap-tiap kali saya online..Asal nak online je, mesti blog ni akan ade dalam senarai tab kat google chrome saya..

Btw, bukan blog sahaja..tapi, websites lain pon ade jugak okei..

Jom tengok, kot-kot korang pon boleh share and follow dorang sekali..=)

-------------------------------
ofkos website ni yang saya akan bukak mule-mule sekali,
banyak ilmu boleh dapat daripada website ni..
korang try la bukak..best punye..
ade bincang mengenai isu semasa, pelajaran, cinta, keluarga..etc


---------------------------
by Ustazah Fatimah Syarha
best blog ni..blog ni lebih berunsurkan kearah cara hidup yang lebih sempurna 
untuk mendapat keredhaan Allah..
bila baca setiap post ustazah ni..rasa x jemu untuk baca lagi..


------------------------------
by ctliyana
hahaha..blog ni sempoi sikit..
akak punye blog ni suke citer pasal daily life die..
oh ye, rasenye dalam seminggu lagi kot die dah nak bersalin..mesti comel anak die..^^
Btw, gambar header blog die ni adalah gambar die dengan hasben die ok..jangan salah sangka pulak..


--------------------------------
blog ni lagilahhhhhh teramat bestnye..sempoi beb, memang korang x kan bosan bace cerita mamat nih..
1st time saya baca blog die nih, boleh hbiskan sume entry yang die dah post..
menarik, kelakar..sedih pon ade..
tapi, yang paling best nye..setiap entry yang die post, mesti die letak gambar kartun kat entri tu..
konon nak bagi hidup kan watak lah..
pape pun..terbaekk!


--------------------------
Gadis bergigi rabbit ni sangat cute..macam gigi beliau,
Tapi, die ni dah bertunang okei..so guys yang ada kat luar tu..
melepas la korang..
yang bestnye pasal blog ni...
Irine banyak cerita pasal daily life die jugak..
pasal kucing, encik tunang...
korang tengok je la ye...=)


------------------------
by Nisa kay..
i think kitorang ni sebaya...
yekot??
Tapi, tengok die ni comel..muda-muda lagi dah macam tempat dia pergi..
dia pergi mana?? korang tengok lah sendiri ye...=)
lagi 1, Nisa ni die suke post entry pasal shopping online..
kalu x silap, die pon ade jugak kedai online die sendiri...hihih
bagus betol..


--------------------------
website ni pon macam iluvislam jugak..interesting
kat sini pon ade banyak forum yang membincangkan isu semasa..
so korang boleh bagi pendapat, chatting beramai-ramai..
lepas tu, artikel menarik pon ade jugak kat sini..
boleh tambah ilmu agama banyak-banyak..=)


------------------------------
Blog ni pon best...banyak info pasal rumah tangga, suami isteri..
dan banyak jugak pasal benda lain..
Tapi, lebih banyak yang berkaitan antara hubungan lelaki dan wanita la...
x salah kan kalu tambah ilmu mengenai rumah tangga...untuk masa depan..hihihihih^^


-----------------------
hahahaha..blog ni pun x kurang hebatnya...
sehebat tuannya..
lebih banyak merapu...
tapi, ape yang die merapu tu..memenag best...
boleh follow beliau..dun wury..
bile dah bace, korang x kan merapu jugak..^^


------------------------------
Blog adik manis ni..kawan saya yang perkenalkan...
Btw, adik manis ni dah bertunang..muda lagi dah bertunang..
baru je 20 tahun..
Tapi, takpe kan..benda baek..
(^_^)
okei, korang nak tengok macam mane die boleh bertunang awal??
ade video khas..kawan saya jugak yang bagi...



video

------------------------------
okeh...settle suda!
nanti ade masa, ziarah la blog n website yang saya listkan tadi ye..
jangan tengok blog n website yang x bagus sudah...
jangan lupe follow dorang...
Follow saya sekali ea..heheheh
**









Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️