Sabtu, 17 Disember 2011

Saya ni pemalu ke?

huhu..hari ni saya cuti..cuti hari ahad..dah la sehari je cuti..nak cover balik penat pun rase macam x cukup..tapi xpe, saya ni trainee je..x kisah pun..asalkan saya dapat belajar macam-macam benda baru kat tempat ni..

haha..tapi, ini bukan benda yang saya nak cakap kan..ade benda lain sebenarnye..huh!
Semalam balik je dari kerja..lebey kurang pukul 530pm la..saya ada perasan sebuah kereta 'Unser' parking kat garaj kereta kat tepi rumah yang saya sewa tu..

Ni mesti anak owner ni balik ni...

Memang pun..anak owner yang ketiga..laki..baru balik dari Perak..ceritanya cuti 4 hari..maksudnye dorang duk umah ni untuk 4 hari..maklumlah cuti sekolah kan..x kisah..

Tapi, apa yang perlu dikisahkan..

SAYA!!!

alahai..saya x boleh la ramai-ramai orang ni, saya dah la pemalu..tau x....saya ni PEMALU....
nak-nak lagi dorang ni ramai, bukan saudara mara saya pulak tu..

saya pun x paham kenapa saya ni pemalu..huhuhu...ingat semalam nak turun la tengok and borak-borak ngan dorang..huh..xsempat nak borak..den dah beradu di atas katil..sedar-sedar, dah pagi..miyahahahahah...

tadi nak mandi pun, duk cover-cover kua umah..yela kan bilik air kat luar..kang skali kua..tembung lak dengan cucu teruna owner ni..macam mana, walaupun dorang tu tersangatlah muda dari saya..tapi, dorang still lelaki kan..cemane ni?

tahap malu saya ni dah macam kronik je..jap, malu n segan tu same ke?erk!

dalam hal ni saya lebih kepada segan la, bukan malu..okey!

So, sekarang ni macam mane? sekarang dah pukul 12.30pm ni..perut lak lapar ni..kang ada pulak makan beradab kat umah ni..hahaha..bukan makan macam pengantin ea..i mean makan beramai-ramai sambil duduk dilantai..hahahha..

sampai bila nak jadi macam ni..saya perlu lakukan sesuatu..

kejap lagi saya turun kang..x reti nak naik-naik pulak..saya segan ni kejap je..mungkin sebab x kenal n x rapat ngan dorang...kang kalu saya dah rapat...x jadi kerja pulak kang..saya ni memang macam ni..segan tu sekejap je..hehhee...kita tengok ea..sampai bila saya akan jadi segan ngan dorang..

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️