Ahad, 25 Disember 2011

Belajar dari kesilapan!

Semua orang pernah buat salah kan...tipu ar kalu x pernah buat...!!!

Saya pon same..banyak sangat pernah wat salah..tapi, bile dah sedar kesilapan tu..cepat-cepat lah sedarkan diri untuk berubah..lepas ni x yah la nak wat salah dah..

Untuk praktikal ni..so far, semuanya masih terkawal..

Cume..

Ade something yang saya dah wat semalam..dan perkara tersebut wat saya sedih sangat..macam nak nangis..tapi x nangis gak..entah pape je!



Ape yang saya dah wat? hahaha..xyah la nak explain kat sini..wat malu je..kalu sape yang ade kat tempat kejadian..mesti tau ape salahnye..hakikatnya..yang ade mase kejadian hanya saya ngn Nik..Nik?? sape die?? haa..die tu classmate saya la..kitorang praktikal sama-sama..

tapi xpe, saya dah mengaku salah saya pada En. Metallurgist..maaf ye~

dan saya pon dah dapat habuan atas silap saya sendiri..padan muke!! huhuhuhuuuwaaa...:'(

memang menakutkan bile kene marah..rase macam bodoh je..macam budak kecik pon ade..maklumlah..mude lagikan, baru 20 tahun..hahaha

nak tido semalam...muhasabah diri kejap..eh, bukan kejap! lame-lame..sampai tertido kot..hahahaha...sengal!

its okay, sume orang wat kesilapan kan..dan pengajarannya..

KALU TAK PAHAM SILA BERTANYA, JANGAN SENYAP JEK..

nasihat untuk diri sendiri dan semua...

hope lepas ni, saya akan menjadi lebih berhati-hati dalam setiap tindakan..insya Allah..semoga dipermudahkan..Amin.

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️