Selasa, 27 September 2011

Metallurgy Engineering da beshhhh..lovit!

insya Allah khamis ni, ada dinner yang junior 'kos' kitorang dah arrange kan untuk kitorang semua...

maklumlah ni kan sem last kitorang kat UniMAP ni...rase sekejap je kan dah nak habis dah..

"Saya budak diploma okeyy!"

baru-baru ni ada kawan kelas saya bagi cadangan untuk buat video untuk lecturer yang telah mengajar kami untuk 5 semester ni haa...

mase buat video ni x semua yang terlibat...tp tetap menarik..sampai berkali-kali tengok la..

sangat best...kawan-kawan saya memang semua berbakat la..

"tapi......"

ending untuk video ni agak sedih sikit...saya pon rase sebak jugak la mase bace ayat akhir dia..

" Goodbyes are not forever....
  Good byes are not the end....
  they simply mean that i'll will miss you until we meet again....."

ayatnya simple dan mudah difahami..

tapi, maksud dia sangat mendalam....:'(

okey la..tamau sedey-sedey....saya nak tunjuk video yang diorang dah buat ok..kalu rase ade kurang sikit..tolong komen ea untuk penambah baikkan..^^

video

begitulah sedikit sebanyak rakan-rakan saya..sempoi kan..and cute jer...

*******************************

penat la..baru je habis test tadi..nak tdo boleh?!

erk...(-_-').

baii...

lama betoi nak tunggu upload vid ni..dah kua da janggut 2 elai ni..huh!!

2 ulasan :

  1. best pe vid nie.. tgk lar gmbr spe kt situ...kuang3..hahahaha

    BalasPadam
  2. hahahha..gambar ko mcm x cukup perangai je..;p

    BalasPadam

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️