Jumaat, 30 September 2011

Hari Malas Sedunia

hadoi..hari ni hari sabtu, hari bercuti bagi student macam saya ni..seiring dengan hari tersebut..saya tidaklah memakai baju berwarna merah seperti yang dicadangkan pada artikel yang lepas..tetapi pada hari ni saya telah memakai baju berwarna purple..yang mana ianyalebih sesuai dipakai pada hari selasa..

nope..!!kenapa saya rasa muqaddimah saya hari ni macam pelik je..hadoiiiihh...


**********
memandangkan hari ini hari sabtu..jadi saya telah dijadualkan untuk bertemu dengan supervisor saya..

apakah itu supervisor???

supervisor menurut saya adalah mereka yang menjaga dan memerhatikan segala projek yang kami lakukan..adakah betol statement ini?? 

macam pelik je!!

ok la..straight to the point..hari ni saya dah janji dengan supervisor projek saya untuk berjumpa dengan beliau..tapi masalahnya sekarang, saya bangun lambat..serius, memang x sedar langsung bunyi jam loceng tau..bangun je....tengok jam..pastu menjerit dalam bilik sensorang..adeh..harap-harap Mr.Supervisor x marah saya ni..dah janji tapi x tepati..biadap!!!


************
oleh kerana saya dah terlambat, jadi saya mengambil keputusan untuk tidak pergi berjumpa beliau terus..hahahahahah..

lepas je mandi semua..pakai baju..blablabla...pakai bedak..lalalalala...terus pergi makan..hahhaha..dengan muka x bersalahnya pergi makan..bagus!..pastu hari ni saya ada booking kelas belajar motor untuk dapatkan lesen..

"euwwwwwww...jangan terkejut ye i dah doploh taun pon xdek lesen motor ye.."

hahahaha..petang ni pun jadual pukul 4-6 petang nanti..nasib baek ade transport nak pergi ke sana..hihihih..

tapi sementara nak tunggu mase untuk training tu..apa patut saya buat sekarang ni..tengah malas ni..ade idea x?

**********

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️