Ahad, 21 Ogos 2011

Ohhh..Norjuma...!!

Assalamualaikum..untuk post kali ini..saya nak bercerita mengenai selebriti yang cukup sy gemari...iaitu..

Datin Norjuma binti Habib Muhammad...

yiheee...beliau ni cute kan..dah la sopan,comel,cantik...

kat bawah ni sy nak share sikit la gambargambar beliau yg saya dah selongkat kat Mr.Google ni..hahaha..

Jom layannnnnnn!!!


hahahaha.. ni cantik kan..tp..
cemane leh ade website kt gmbar ni..haishhhhh...dah la sweet pic ni, pakai baju hitam...


x silap nye gambar ni mase die dengan suami dia menghadiri majlis perkahwinan sahabat dorang..tapi x tahu lah betol ke x..rasenye betol sebab pic ni mcm ade bungebunge kan kat depan die...


haaa...ni satu lagi..baju kuning lak sume..ni pon cantik jugak..tengok next pulak...


wowwwwW...ni bertudung biru..sweet gak..

x kisah la..kalu orang tu memang dah cantik, pakai ape pun cantik kan..hihihih..bergantung pada pandangan masingmasing lah..satu lagi Datin Norjuma ni dari mulamula dia masuk rancangan Nona tu..dia paling sopan skali..x sombong pun..nak tengok cerita dia jadi gossip pun..sume benda yang baek...

finally, sy juz nak cakap Norjuma ni sangat cantik...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

p/s : kenapa malam ni boring sgt ye...erkk!



Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Sudilah untuk meninggalkan komen berkenaan entry saya. Insha Allah saya akan membalasnya. Terima kasih.. ❤️❤️